Pavārs ar specializāciju (Restorāna pavārs)

Specialitāte
Pavārs ar specializāciju (Restorāna pavārs)
Iegūstamā izglītība
Vidējā profesionālā izglītība
Mācību ilgums
4 gadi
Specialitātes apraksts
Vada ēdināšanas uzņēmumu ražošanas un apkalpošanas procesus un noformē dažādus ēdienus, apkalpo viesus, sastāda ēdienkarti un aprēķina izmaksas.
Programmas saturs

PROFESIONĀLIE MĀCĪBU PRIEKŠMETI
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija
Bāra uzkodu un sagatvju gatavošana
Latviešu nacionālā un mūsdienu virtuve
Profesionālā saziņa svešvalodās
Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi
Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde
Ēdienkartes izveide
Produktu un izstrādājumu uzglabāšana
VISPĀRĒJĀS VIDĒJĀS IZGLĪTĪBAS MĀCĪBU PRIEKŠMETI 
Matemātika 
Latviešu valoda un literatūra
Svešvaloda 
Sports
Ķīmija
Dabaszinības
Sociālās zinības un vēsture
CITI MĀCĪBU PRIEKŠMETI
Valsts aizsardzības mācība    

Iepriekšējā izglītība
Pamatizglītība
Darba/Prakses iespējas
  • Strādāt kādā no viesmīlības nozares uzņēmumiem, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, piem. restorānos, picērijās, kafejnīcās u.c

Lai noskaidrotu vai šī profesija ir Tev piemērota, spied šeit!

Kontakti
Ventspils iela 51, Liepāja, LV-3405
Seko mums
© 2011 Liepājas Valsts tehnikums